Logo oegstgeestercourant.nl
<p>De stratenmakers kregen veel waardering, die de bewoners uitdrukten in heerlijke taart en een cadeaubon voor een avondje uit. </p>

De stratenmakers kregen veel waardering, die de bewoners uitdrukten in heerlijke taart en een cadeaubon voor een avondje uit.

(Foto: )

Dank aan harde werkers

Het eerste deel van de Prins Hendriklaan vanaf de Geversstraat ligt er weer mooi bij. Het wachten is nog op het planten van de nieuwe berken.

Een genoegen voor de plaatselijke bewoners en ongetwijfeld ook voor de vele bewoners van het Oranjepark die dit deel van de Prins Hendriklaan gebruiken als aanrijroute naar de omliggende lanen en straten. (Eenrichtingsverkeer en onderdeel van de 30 km/u in de wijk, maar dat laatste is voor menigeen niet helemaal duidelijk).

Er was een mooi moment op zaterdag 26 juni vlak vóór aanvang van het weekend van het team van stratenmakers om ze te bedanken voor hun noeste arbeid. Strak volgens hun planning werkten zij door met soms tropische temperaturen en tijdens stortbuien. Met deze inzet en hun klantvriendelijke houding naar de bewoners oogstten zij veel waardering. Die waardering werd uitgedrukt met een toepasselijke taart en een cadeaubon voor een avondje uit.

Meer berichten