De zorgverleners van het gezondheidscentrum namen een kijkje bij de bouw.
De zorgverleners van het gezondheidscentrum namen een kijkje bij de bouw.

Gezondheidscentrum Rhijngeest groeit

Algemeen

Wie wel eens vanuit Oegstgeest naar Rijnsburg rijdt, zal het opgevallen zijn dat er in vlot tempo een gebouw verschijnt in de bocht van de weg. Dit is het toekomstig Gezondheidscentrum Rhijngeest en de uitbreiding van basisschool Het Dok.

De zorgverleners van het gezondheidscentrum namen afgelopen week een kijkje bij de bouw en zijn blij met de ruimte die voor hen gerealiseerd wordt.

In januari 2022 hoopt het nieuwe gezondheidscentrum de deuren te openen. Zorgverleners die zich er zullen huisvesten zijn Huisartsenpraktijk Rhijngeest, Expertisecentrum Uniek (kinderfysiotherapie, logopedie, kinderpsychologie), een diëtist, Verloskundigen Praktijk Oegstgeest, Psychologiepraktijk Herfkens, Apotheek Beker, Fysiotherapie Rhijngeest en Buurtzorg Oegstgeest.

“Wij hopen gezamenlijk een compleet zorgaanbod voor de wijk te kunnen bieden. Naast het gezondheidscentrum komt er ook ruimte voor kinderopvang”, laat huisarts Caroline Groffen weten.

Op dit moment kunnen Oegstgeestenaren in de tijdelijke huisvesting al terecht voor huisartsenzorg, diëtetiek, verloskundige zorg en fysiotherapie.

Voor informatie kan men Gezondheidscentrum Rhijngeest benaderen via telefoonnummer 071-2020025 in de ochtend tussen 8.00 en 12.00 uur.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant