Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Zaterdag 19 en zondag 20 juni zijn veel tuinen in de regio geopend.</p>

Zaterdag 19 en zondag 20 juni zijn veel tuinen in de regio geopend.

(Foto: )

Open tuinen weekend

Het ‘Open tuinen weekend’ is het jaarlijks terugkerend initiatief van Groei & Bloei. Ook dit jaar doet Afdeling Leiden e.o. mee en stellen de aangesloten leden hun tuinen voor publiek open.

Iedereen is welkom in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 juni. De tuinen zijn gelegen in onder meer Leiden, Voorschoten, Warmond en Oegstgeest.

Groei & Bloei hoopt de belangstelling voor tuinieren te bevorderen. De tuin-eigenaren zijn trots op hun tuin en vertellen bezoekers graag over hun hobby. Elke particuliere tuin heeft zijn eigen karakter en verhaal. “U kunt dit jaar onder andere kennismaken in Oegstgeest met een schitterende tuin met vele tuinkamers en in Warmond met een tuin met een kas vol schitterende cactussen. Verder zijn er prachtige moestuinen in Leiden en villatuinen in Warmond te zien en een voedselbos in Katwijk.”

Meer informatie over de deelnemende tuinen en de openingstijden: leiden.groei.nl/home/.. Aanmelden als deelnemer en bezoek ontvangen? Mail dan naar info@leiden.groei.nl.

Meer berichten