Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Tamara van Velzen met eigenaresse mevrouw Arnst. Tamara begon als zevenjarig meisje bij Leeuwenhoek, en is nooit meer weggegaan. </p>

Tamara van Velzen met eigenaresse mevrouw Arnst. Tamara begon als zevenjarig meisje bij Leeuwenhoek, en is nooit meer weggegaan.

(Foto: )

Tamara van Velzen veertig jaar lid van Ponycentrum Leeuwenhoek

Op 26 mei was Tamara van Velzen veertig jaar lid van manege Ponycentrum Leeuwenhoek.

Tamara begon als zevenjarig meisje bij Leeuwenhoek, en is nooit meer weggegaan. Ze heeft eerste lange tijd manegelessen gereden waarna ze op haar achttiende haar eerste eigen paard kocht.

Inmiddels rijden haar dochters (16 en 20 jaar) sinds ze kunnen lopen bij Ponycentrum Leeuwenhoek. Helaas kan Tamara vanwege gezondheidsreden niet meer zelf paardrijden, maar ze geniet nog altijd van de paardensport en ze is een begrip binnen de manege. Tamara is er altijd om te helpen en steekt graag haar handen uit de mouwen. “Via deze weg willen haar graag in het zonnetje zetten!” laat Maxine Arnst van Ponycentrum Leeuwenhoek weten.

Op de foto hiernaast Tamara als 20-jarige bij Ponycentrum Leeuwenhoek en op de foto boven Tamara (47 jaar) met de oma van Maxine Arnst, mevrouw Arnst (eigenaresse manege).

Meer berichten