Logo oegstgeestercourant.nl
Foto: Willemien Timmers

Inschrijving thuisHUT’16 gestart

“Wil jij ook tijdens het Pinksterweekend (21 tot en met 23 mei) samen met je vrienden een fantastische hut bouwen in je eigen achtertuin? Schrijf je dan nu met jouw groepje in voor thuisHUT’16”, laat de organisatie weten.

Bij inschrijving ontvangen deelnemers op vrijdag 21 mei een bouwpakket met heuse HUT’16 bouwmaterialen én iets lekkers te eten en te drinken. Het pakket is geschikt voor groepjes van vijf á zes kinderen. “Met elkaar bouw je de meest fantastische hut. Op die manier kun je HUT’16 dit jaar beleven vanuit je eigen (achter)tuin!”

Ondersteuning

Tijdens het hele Pinksterweekend is het team van HUT’16 beschikbaar via de WhatsApp voor vragen en bouwtips. Ook zullen er online bouwtips worden gegeven. “Ook komen we bij jou thuis langs om je hut te bewonderen.”

Enthousiast geworden? Bestel dan het bouwpakket á 40 euro via de link op de site: hut.sagara.nl.

Er zijn twintig pakketten beschikbaar. “Mocht je geen tuin hebben en wél graag willen bouwen dan kan het team van Hut’16 met je meedenken (in overleg met de gemeente) over een passende bouwplek.”

Deze thuisHUT is mogelijk dankzij trouwe sponsors waaronder De Wit Transport, SKO Oegstgeest, Fysiocare Oegstgeest, Domino’s Pizza en de gemeente Oegstgeest.

Meer berichten