Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Rosa van de Kerkhof bakt samen met haar zoontje Jackson graag voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken,.</p>

Rosa van de Kerkhof bakt samen met haar zoontje Jackson graag voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken,.

(Foto: )

Klein gebaar voor anderen

Een klein gebaar: koekjes bakken voor anderen. Rosa Van de Kerkhof bakt samen met haar zoontje Jackson graag voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze al zolang alleen zijn vanwege corona.

Rosa stelde aan de sociaal makelaar van Oegstgeest, Sietske Steenbergen, de vraag of die haar kon helpen mensen te verrassen met haar baksels.

Steenbergen heeft haar vervolgens in contact gebracht met meerdere mensen in het dorp, waaronder Buurtvereniging Buitenlust waar haar koekjes blij ontvangen werden. Ook heeft ze een aantal bewoners aan de Narcissenlaan blij kunnen maken met mooi ingepakte koekjes en een lief kaartje eraan.

Zo proberen Rosa en Jackson samen steeds nieuwe mensen te verrassen met een attentie. Een klein gebaar, maar dat kan het verschil maken voor iemands dag.


“Wil jij ook iets betekenen voor een ander (koken, bakken, wandelen) … en kom je graag in contact met degene die je hier blij mee maakt: leg je aanbod neer bij de sociaal makelaar van Oegstgeest, via sociaalmakelaar@oegstgeest.nl of 06 830 79 884.”

Meer berichten