Logo oegstgeestercourant.nl
<p>De dames overhandigden de bankjes samen met vertegenwoordigers van Tuincentrum de Mooij. Met het mooie weer op komst zullen de bankjes veel gebruikt gaan worden. | Foto Wim de Winter</p>

De dames overhandigden de bankjes samen met vertegenwoordigers van Tuincentrum de Mooij. Met het mooie weer op komst zullen de bankjes veel gebruikt gaan worden. | Foto Wim de Winter

(Foto: Wim de Winter)

Ladies Circle Noordwijk / Oegstgeest doneert vijf prachtige teakhouten bankjes aan woonzorgcentrum van Wijckerslooth

Op dinsdag 23 maart hebben een aantal dames namens Ladies Circle Noordwijk / Oegstgeest vijf prachtige teakhouten bankjes aangeboden aan woonzorgcentrum van Wijckerslooth van Marente. Een actie waarbij ze hulp kregen van Tuincentrum de Mooij.

De bankjes worden geplaatst in de binnentuin van Van Wijckerslooth en geven de bewoners veel extra mogelijkheden om te zitten als ze even lekker buiten zijn.

Ladies’ Circle Noordwijk & Oegstgeest is een gezellige club actieve vrouwen tot en met 45 jaar. Onder het motto “Vriendschap & Goede Doelen” zamelen zij geld in voor mooie initiatieven en organiseren ze leuke, sociale activiteiten.

Meer berichten