Nienke en Lizzy afgelopen zaterdag bij de start van een barre fietstocht door de sneeuw om boeken in Oegstgeest en omgeving te bezorgen. Bestellen kan via telefoon, mail of website: www.rijnlandseboekhandel.nl.
Nienke en Lizzy afgelopen zaterdag bij de start van een barre fietstocht door de sneeuw om boeken in Oegstgeest en omgeving te bezorgen. Bestellen kan via telefoon, mail of website: www.rijnlandseboekhandel.nl. Foto: René Koek

Rijnlandse Boekhandel bezorgt thuis

Algemeen

Al sinds het begin van de coronacrisis bezorgt de Rijnlandse Boekhandel boeken in Oegstgeest en wijde omgeving.

Toen was dit met name voor mensen die de deur niet uit konden of mochten een welkome oplossing. Sinds de lockdown van half december is de winkel gesloten maar het thuisbezorgen gaat onverminderd door. Veel Oegstgeestenaren maken hier al gebruik van, maar door de grote CPNB-campagne van afgelopen week, waarbij veel bekende schrijvers oproepen om vooral bij de lokale boekhandel te bestellen, loopt het storm. Dagelijks rijden de mensen van de Rijnlandse Boekhandel (geholpen door vrijwilligers) rond om de boeken en andere artikelen te bezorgen. Tot ieders tevredenheid.

Bestellen kan via telefoon (071 517 2271), mail of www.rijnlandseboekhandel.nl.

Uit de krant

Uit de krant