Sinterklaas bij de Seniorensoos
Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Sint sloeg dit jaar Dorpscentrum Oegstgeest met de gezellige SeniorenSoos niet over.</p>

Sint sloeg dit jaar Dorpscentrum Oegstgeest met de gezellige SeniorenSoos niet over.

(Foto: )

Sinterklaas bij de Seniorensoos

Hoewel Sinterklaas dit jaar voornamelijk thuis werkt in het kader van ‘social distancing’ was hij afgelopen zondag toch even met twee roetveegpieten afgereisd naar Dorpscentrum Oegstgeest waar niet geheel toevallig de maandelijkse seniorensoos was.

Geheel binnen de RIVM-richtlijnen zaten dertig senioren aan tafeltjes in de gezellige Grote Zaal. Allemaal voorzien van een eigen ‘goody bag’ met een drankje en een hapje. Muziek werd verzorgd door de ‘vrolijke muzikanten’, die dit jaar gesponsord werden door het Cultuurfonds. Op welluidende klanken kwam de Sint binnen met zijn van spatschermen voorziene Pieten. Het werd een erg gezellige middag waarbij dankzij de steun van winkeliers middels een loterij uiteindelijk eenieder met een presentje naar huis ging. Dankzij de Leo Kannerschool, die zich op vrijdag had beijverd om gevulde speculaas te maken, ging eenieder voldaan naar huis. Dank weer aan de dames Pippi Blom en Jenny Garcia die zelfs in deze moeilijke coronatijden weer een prima middag wisten te verzorgen.

Op 20 december staat de volgende Soos gepland, die in het teken zal staan van het maken van kerststukjes. Opgave van tevoren is verplicht.

Meer berichten