Horeca slaat handen ineen: #alleballenverzamelen
Logo oegstgeestercourant.nl
<p>Ook de bal van Snackbar &#39;t Haasje doet mee met de actie &lsquo;De lekkerste bal van Oegstgeest&rsquo;.</p>

Ook de bal van Snackbar 't Haasje doet mee met de actie ‘De lekkerste bal van Oegstgeest’.

(Foto: Rob Heemskerk)

Horeca slaat handen ineen: #alleballenverzamelen

De horeca in Oegstgeest kan in deze tijd wel een extra boost gebruiken. Daarom hebben Sandra Nonhebel Projecten en Dorpsmarketing Oegstgeest een laagdrempelige actie bedacht. Een actie die moet zorgen voor extra aandacht voor de horeca en een glimlach bij ondernemers en bewoners.

Oegstgeest wordt weleens gekscherend het ‘ballendorp’ genoemd. Maar wist je dat de horeca in Oegstgeest de lekkerste ballen produceert? Deze ballen verzamelen zich nu in de actie ‘De lekkerste bal van Oegstgeest’. Een competitie met een knipoog.

Deze specifieke horecaactie sluit mooi aan bij de reeds bestaande oproep: ‘Houd Oegstgeest vitaal, koop lokaal!’ Laten we met z’n allen de ballen hooghouden. Steun de horeca en koop jouw favoriete bal. Deel je foto op Social Media onder de hashtag #alleballenverzamelen en #steundehoreca. Aan het eind van het jaar maken we de balans op. De winnaar ontvangt de trofee ‘De lekkerste bal van Oegstgeest’!

Deze actie loopt van 20 november tot en met 22 december. Op de website www.terugnaaroegstgeest.nl vind je meer informatie over de actie, de deelnemers en hun ‘signature bal’.

De ondernemers die nu al meedoen:
- Toko Lekki
- Domino’s Pizza Oegstgeest
- Snackbar ‘t Haasje
- Restaurant De Jonker
- Dames Dietz
- Het Beleg van Oegstgeest
- Villa Beukenhof
- China House

Meer berichten