Afbeelding

Premier League op sportpark Overveer

Sport

Hoewel de competities stilgelegd zijn vanwege de Corona-maatregelen, zijn de velden van sportpark Overveer allerminst leeg op zaterdagochtend. Er worden volop onderlinge wedstrijden georganiseerd tussen de verschillende teams van ASC. Het is natuurlijk hartstikke leuk en leerzaam om een oefenwedstrijd tegen een hoger of ouder team te spelen; meer weerstand zorgt voor meer uitdaging!

JO8-coordinatoren Stephan en Carien hebben echter gekozen voor een andere opzet. Zij hebben alle JO8-spelertjes, aangevuld met talentvolle Mini’s, ingedeeld in echte Premier League-teams.
In een competitie van drie weken spelen teams als Arsenal, Liverpool en Manchester United om het felbegeerde kampioenschap.

ASC Hoofd Jeugdopleiding Rob Gieben: ”Dit hebben Stephan en Carien echt mooi gedaan. Het is hartstikke leuk om de spelertjes uit de verschillende teams door elkaar te zien voetballen. Het is bovendien erg leuk dat de organisatoren bijgestaan worden door voetballers uit JO12 en 13; zij verzorgen de coaching en fluiten alle wedstrijden. Zo zien wij de ASC Football Academy graag. Wij willen niet alleen voetballers opleiden, maar ook onze eigen trainers en scheidsrechters.
Maar het zijn niet alleen Stephan en Carien, hoor. Ik moet alle lijncoördinatoren, coaches en jeugdtrainers een groot compliment maken. Iedereen zet zich met volle overgave in om dit vreemde seizoen toch nog succesvol te laten zijn. De ASC Football Academy laat zich weer van z’n beste kant zien!”

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant