Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Online spelletjesmiddag voor nieuwe ambulance

MoralEvents, een evenementenbureau opgericht door acht studenten van de Hogeschool Leiden, organiseert op 1 november een online spelletjesmiddag genaamd ‘Speel mee voor Anwar’. Anwar is een ambulancemedewerker in een vluchtelingenkamp in Bangladesh.

De Oegstgeestse Carlijn Roskam (foto) maakt deel uit van MoralEvents. Zij is tweedejaars student Communicatie aan de Hogeschool Leiden. “Een paar maanden geleden ben ik naar Oegstgeest verhuisd, en ik heb het hier erg naar mijn zin. We hopen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen.”

De online spelletjesmiddag duurt van 16.00 tot 18.00 uur en vindt plaats via Microsoft Teams.

In het vluchtelingenkamp zitten een miljoen Rohingya vluchtelingen vast die verdreven zijn uit Myanmar. Het opgehaalde geld van ‘Speel mee voor Anwar’ gaat naar een nieuwe ambulance voor in het vluchtelingenkamp. Met de ambulance kan Anwar ervoor zorgen dat de vluchtelingen toegang hebben tot medische zorg.

Het online evenement bestaat uit meerdere onderdelen. Zo is er een introductie met informatie over MIVA (de ondersteunende organisatie), Anwar en zijn er meerdere spellen te spelen. Hieronder: Pictionary, een pub-quiz, het radiospel ‘Het Geluid’ en een online escaperoom. Met de spellen kunnen bezoekers verschillende prijzen winnen.

Tickets

Toegangskaartjes voor het ‘Speel mee voor Anwar’ kosten €7,50 per persoon. Deelnemers kunnen zich aanmelden via https://forms.gle/H2oKEAfioyi6AHue8. Daarnaast kunnen bezoekers ook doneren via de GoFundMe-pagina van MoralEvents via https://gf.me/u/yz3ikq. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden over ‘Speel mee voor Anwar’ op de Facebookpagina van MoralEvents via www.facebook.com/eventsmoral.

Meer berichten