Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

De bijzondere reis van Achmed Oso van Aleppo naar Oegstgeest

Nieuwe lezing Oegstgeester Dwarse DenkersNa de laatste digitale sessie van afgelopen april hebben de Oegstgeester Dwarse Denkers ook nu weer een mooie en vooral inspirerende avond voor alle Oegstgeestenaren bedacht: Couturier Achmed Oso vertelt hoe hij als vluchteling naar Nederland is gekomen en zich hier heeft ontwikkeld tot de succesvolle couturier die hij nu is.

Oso's prachtige creaties zijn in heel Nederland niet onopgemerkt gebleven en inmiddels mag hij zelfs leden van het koningshuis en diverse bekende Nederlanders tot zijn clientèle rekenen.

Ook ook voor verschillende inwoners van ons dorp maakt hij de mooiste ontwerpen.

Op 24 september zullen enkele van Oso's bijzondere creaties aan het publiek getoond worden. oud-burgemeester Els Timmers zal de avond begeleiden en in 'college tour'-vorm Achmed interviewen en geïnteresseerden uiteraard ook alle gelegenheid geven om vragen te stellen.

Zo’n boeiend verhaal verdient natuurlijk ook een mooie entourage en in deze coronatijd is het dan even zoeken naar een passend format.

"Maar dat hebben we gevonden", laat Joep Roovers weten. "Deze lezing zal buiten plaatsvinden, op het bordes van kasteel Oud-Poelgeest. We hopen natuurlijk u op een zwoele nazomeravond te mogen begroeten. De avond is conform corona-richtlijnen van het RIVM ingericht."

Wanneer: donderdag 24 september

Waar: Buiten, voor Kasteel Oud-Poelgeest (houd daarom het weerbericht in de gaten)

Tijd: aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur

Opmerking: in verband met de onvoorspelbaarheid van het weer, zal de organisatie op woensdagmiddag 23 september om 12.00 uur definitief beslissen of de lezing doorgaat. "Houd daarom onze facebook pagina in de gaten voor de laatste informatie: https://m.facebook.com/Oegstgeester-Dwarse-Denkers-103378947960027/community (en volg ons ook meteen om van iedere sessie op de hoogte te blijven)

Meer berichten