Logo oegstgeestercourant.nl
Vrijwilligers zorgden voor een hapje en een drankje, chauffeurs voor vervoer en comfort. Ondanks de anderhalve meter afstand en die rare gezichtsbescherming waren het al met al heerlijke uitjes. | Foto Willemien Timmers
Vrijwilligers zorgden voor een hapje en een drankje, chauffeurs voor vervoer en comfort. Ondanks de anderhalve meter afstand en die rare gezichtsbescherming waren het al met al heerlijke uitjes. | Foto Willemien Timmers (Foto: Willemien Timmers)

Zonnebloemers zien elkaar weer

Corona zorgde bij Zonnebloem Oegstgeest in de afgelopen maanden voor heel wat ongemak. Maar de vrijwilligers zijn niet voor een gat te vangen. Steeds gaan zij op zoek naar manieren om hun gasten te verrassen. Zo ook afgelopen zaterdag.

Ieder jaar organiseert de afdeling in het najaar een bijeenkomst voor alle vrijwilligers en gasten. Een dag vol ontspanning, gezelligheid en ontmoeting. Nu groepsactiviteiten weer mogen, kon de afdeling deze dag niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan. En dus werd een coronaproof keuzeprogramma bedacht.

Tijdens de ochtend nam IVN-gids Lex Burgel de gasten mee op een tocht door de natuur in en rondom Oegstgeest. Wat hebben het Bos van Wijckerslooth, het Landje van Bremmer en de tuinen van Endegeest en Poelgeest veel te bieden. Tijdens de middag was er een heel ander programma voor een andere groep gasten. De film Mamma Mia werd vertoond. Een film met een vrolijke rol van Meryl Streep, bekende meezingers van Abba en veel inspirerende dans.

Wilt u het Zonnebloem-werk in Oegstgeest steunen? Er zijn dit jaar vanwege de Coronaperikelen nog maar weinig loten deur-aan-deur verkocht. Als u nog een duit in het zakje wilt doen, dan bent u hartelijk welkom. Bestel dan online loten via onderstaande link.

www.zonnebloem.nl/loten/p/de-afdelingoegstgeest

Meer berichten