Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Staatsloterij Jackpot van 7,5 miljoen valt in Oegstgeest

Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 september is de Jackpot van 7,5 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van een abonnee uit Oegstgeest. Het winnende lotnummer is AP 66064.

De winnaar wordt uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt indien gewenst advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. “We noemen dat Eerste Hulp bij Geluk" laat prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren weten. "We willen de winnaar heel graag persoonlijk feliciteren, en hopen hem of haar binnenkort te mogen verwelkomen in onze prijswinnaarskamer."

Staatsloterij maakt gegevens winnaar niet bekend Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij € 894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een bedrag van ruim € 173 miljoen.                

Meer berichten