Logo oegstgeestercourant.nl
Het nieuwe cursusseizoen van de Volksuniversiteit gaat weer beginnen. Roxanne Heemskerk heet alle cursisten van harte welkom. |
Het nieuwe cursusseizoen van de Volksuniversiteit gaat weer beginnen. Roxanne Heemskerk heet alle cursisten van harte welkom. | (Foto: Willemien Timmers)

Start nieuw cursusseizoen Volksuniversiteit Oegstgeest

Het nieuwe cursusseizoen van de Volksuniversiteit gaat weer beginnen. Hierbij is rekening gehouden met alle voorschriften van het RIVM zodat iedereen veilig deel kan nemen aan een cursus of workshop.

Begin september starten de talencursussen. Zoals Spaans voor beginners waarbij cursisten in een korte tijd zoveel mogelijk Spaanse woorden en zinnen leren. Voor degene die al Spaans spreken en willen blijven oefenen is er de cursus Spaans Conversatie. Ook de cursussen Duits en Frans worden voor zowel beginners al gevorderden aangeboden. Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor een van de leeskringen Nederlandse Poëzie, Nederlands proza, Levend Latijn, Franse literatuur of Italiaanse literatuur.

Voor de gevorderde Bridge-liefhebber is er de cursus Flitsend spelen. Ook voor beginnende Bridgespelers is er een ruim aanbod.

Creatievelingen kunnen hun hart ophalen bij de cursus Aquarelleren, de workshop Macramé of de cursus Botanisch tekenen.

Nieuw is de cursus Acteren voor iedereen, waarbij cursisten zichzelf op een ander niveau leren kennen. Terug van weg geweest is de cursus Psychologie in het dagelijks leven. Een veelzijdige cursus voor iedereen met interesse in dagelijkse psychologie.

Bekijk op de website van de Volksuniversiteit Oegstgeest www.bibliotheekbollenstreek.nl/volksuniversiteit het volledige programma en schrijf je direct in voor een van de cursussen of workshops.

Lees meer in de Oegstgeester Courant van 2 september 2020.

Meer berichten