Logo oegstgeestercourant.nl
De onthulling van de vitrine (met foto-wedstrijd). | Foto Willem Krol
De onthulling van de vitrine (met foto-wedstrijd). | Foto Willem Krol (Foto: Willem Krol)

Onthulling vitrinekast Oegstgeest - Fotowedstrijd

De Wethouder van Economie, Jan Nieuwenhuis, heeft op dinsdagmiddag 7 juli het door Dorpsmarketing Oegstgeest, verfraaide 'vitrinekastje' bij het gemeentehuis officieel onthuld.

Het vitrinekastje is al lang niet in gebruik geweest en was een doorn in het oog van wandelaars en bezoekers van het gemeentehuis. Daarom leek het Dorpsmarketing Oegstgeest een interessant idee om hier wat moois van te maken.

In de vitrine vitrinekastje hangen verschillende Oegstgeester items die regelmatig zullen variëren, denk aan bijvoorbeeld de Wolkers wandelroute, de Boerhaave fiets- en wandelroute en de sleutelhanger.. Én er is ook een bijzondere fotowedstrijd voor de echte Oegstgeest-kenners.

Fotowedstrijd

Er hangen momenteel tien foto's van bijzondere locaties in Oegstgeest, gemaakt door Monique Shaw. "Juist in deze tijd dat iedereen meer gaat wandelen in de eigen omgeving, is het een leuke uitdaging om op zoek te gaan naar waar deze foto’s gemaakt zijn", aldus Marjolijn van der Jagt.

De foto's hebben de cijfers 1 tot en met 10. "Stuur mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl de locatie waar de foto’s gemaakt zijn. Wanneer u alle tien de mooie plaatsen goed heeft geraden, wint u een uniek Terug naar Oegstgeest pakket."

In de Oegstgeester Courant zullen twee maal vijf twee foto’s gepubliceerd worden zodat men ook ook vanuit huis deel kan nemen aan deze fotowedstrijd. De nummering van de foto’s in de Oegstgeester Courant komt overeen met de foto’s in de vitrine. De antwoorden kunnen gemaild worden naar: mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl.

*De actie loopt tot maandag 10 augustus 2020

Meer berichten