Logo oegstgeestercourant.nl
Oegstgeestenaren kunnen oud papier zeven dagen in de week en gedurende 24 uur per dag inleveren in de oud papiercorner bij de ingang van het sportpark van FC Oegstgeest.
Oegstgeestenaren kunnen oud papier zeven dagen in de week en gedurende 24 uur per dag inleveren in de oud papiercorner bij de ingang van het sportpark van FC Oegstgeest. (Foto: )

Geen inzameling oud-papier in juli en augustus in juli en augustus

De ontwikkelingen rondom de regels voor het coronavirus maken dat FC Oegstgeest ook in juli nog geen actieve papierinzameling mag doen. In augustus wordt door de vakanties niet opgehaald.

Wat nu te doen met het oude papier? "In overleg met de gemeente zijn daarvoor de volgende mogelijkheden", vertelt Luuk van der Zon van FCO. "U kunt het voor FC Oegstgeest blijven sparen. Oegstgeestenaren kunnen het zeven dagen in de week en gedurende 24 uur per dag inleveren in de oud papiercorner bij de ingang van het sportpark van FC Oegstgeest. U kunt daar papier en dozen in alle formaten kwijt."

Er is hier overigens ook een kledinginzamelpunt. Inleveren bij Fiks is ook mogelijk. "Ga op verzoek van de gemeente niet alleen voor papier naar de milieustraat. Gegeven de drukte daar heeft de gemeente liever dat u uw papier op de inzamelplaatsen aanlevert. Zet geen dozen of papier naast de inzamelpunten van de gemeente. Het ophaalproces wordt hiermee verstoord. Container vol? Rij dan even door naar de Voscuyl. Daar mag het wel naast de containers worden geplaatst."

Vragen over het ophalen van oud-papier? Hulp nodig? Mail dan naar oud-papier@fcoegstgeest.nl.


Meer berichten