Het MEC gaat over de grens - Wandeling langs het Valkenburgse Meer | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Het Valkenburgse Meer. | Foto Paul ter Haar
Het Valkenburgse Meer. | Foto Paul ter Haar (Foto: Paul ter Haar)

Het MEC gaat over de grens - Wandeling langs het Valkenburgse Meer

Nu premier Rutte heeft aangekondigd dat er weer grenzen opengaan vindt de Stichting Milieu Educatie Centrum Oegstgeest, het MEC, het een goed idee om voor de eerstkomende wandeling op zaterdag 13 juni, na de versoepeling van de lockdown, ook haar grenzen te verleggen. Niet alleen wat de locatie betreft, maar ook de tijd is anders dan men van het MEC gewend is.

De locatie is het Valkenburgse Meer, waar het op een zomeravond goed toeven is; zeker gelet op de verschillende soorten vogels die we daar aantreffen. Maar ook de flora is in deze tijd van het jaar erg mooi.

"We gaan weer naar de zaterdagavond, maar maken er deze keer een avond/nachtwandeling van. We starten om 20.30 uur en eindigen om 22.30 uur zodat we kunnen genieten van de zonsondergang over het meer', vertelt een MEC-vrijwilliger.

Belangstellenden verzamelen om 20.30 uur bij het restaurant aan het meer. De wandeling zal begeleid worden door een gids van het MEC.

Deelnemers houden zich bij deze wandeling aan het coronaprotocol van het MEC dat te vinden is op de website: www.mecoegstgeest.nl

"Gelet op de onderlinge afstand van anderhalve meter willen we deze wandeling met maximaal vijftien personen maken. Daarom verzoeken wij u zich voor deze wandeling aan te melden per email naar info@mecoegstgeest.nl. Wij laten u dan weten of u mee mag lopen. We zien uit naar uw komst."

Zaterdag 13 juni 20.30 uur. Aanmelden via info@mecoegstgeest.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>