Oranje Nassaulaan Warmond afgesloten | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De Oranje Nassaulaan is dicht voor gemotoriseerd verkeer tot 19 juni.
De Oranje Nassaulaan is dicht voor gemotoriseerd verkeer tot 19 juni. (Foto: Willemien Timmers)

Oranje Nassaulaan Warmond afgesloten

De Oranje Nassaulaan in Warmond is vanaf deze week afgesloten. De weg wordt opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden zijn onderdeel van het plan om de verkeersveiligheid op de Herenweg en Oranje Nassaulaan te verbeteren.

Sinds 8 juni is de Oranje Nassaulaan dicht voor gemotoriseerd verkeer. Dat duurt tot 19 juni. Daarna is van 22 tot en met 26 juni een avond- en nachtafsluiting, van 19.00 tot 6.00 uur. Fietsers en voetgangers worden omgeleid.

In het plan worden de oude asfaltlaagputten verwijderd en wordt nieuwe asfaltwapening aangebracht. Op de weg komen twee rode fietsstroken van 1,70 meter breed.

Na de zomer start de vervanging van de Warmonderhekbrug. De brug is dan vijf tot zes maanden dicht. Het eerste kwartaal van 2021 is dit werk klaar. De werkzaamheden duren ongeveer een half jaar omdat de brug en fundering eerst gesloopt moet worden. Ook is er veel werk aan het verleggen van kabels en leidingen. Daarna kan worden begonnen met de bouw van de nieuwe brug. Voor (brom)fietsers en voetgangers komt een tijdelijke brug over het water, die aansluit op het fietspad langs de N444.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>