LOHC-Trimmers in het zonnetje | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Gerda van Agt werd onlangs 83 jaar.
Gerda van Agt werd onlangs 83 jaar. (Foto: )

LOHC-Trimmers in het zonnetje

Als een club meer dan 2.000 leden telt, is het niet mogelijk om uitgebreid stil te staan bij alle verjaardagen. Soms wordt daar een uitzondering op gemaakt, zeker wanneer het een bijzondere mijlpaal betreft.

Zo is Match ‘72 trimster Gerda van Agt onlangs 83 jaar geworden en wordt Heeren '73 trimmer Sjef Backus binnenkort 80 jaar. Daarmee zijn zij de oudst spelende leden binnen LOHC en dat vond het bestuur van LOHC een dikke bos bloemen waard!

LOHC is trots op haar verscheidenheid aan trimgroepen en het gevoel van kameraadschap, dat daar mee gepaard gaat. Sommige trimgroepen gaan al vele tientallen jaren mee. Zo bestaat de trimgroep OKH dit jaar 25 jaar en vierde daarmee hun vijfde lustrum. Veel trimgroepen blijken naast hun liefde en passie voor de hockeysport, ook veel energie en steun te halen uit hun bijzondere vriendschappen. Zo heeft trimgroep Heeren '73 tijdens de eerste weken van de coronacrisis ook uitgebreid contact met elkaar gehouden via videoverbinding en door hockeyoefeningen te delen.

Naast trimhockey, biedt LOHC ook OldStars Walking Hockey aan, een aangepaste spelvorm voor hockey op latere leeftijd.

Meer weten over Trimhockey of Walking Hockey? Kijk op de site www.lohc.nl of neem contact met LOHC op via senioren@lohc.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>