Feliciteer een geslaagde in de Oegstgeester Courant - stuur een foto in | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Overal in Oegstgeest wapperen vlaggen met schooltassen. | Archieffoto Willemien Timmers
Overal in Oegstgeest wapperen vlaggen met schooltassen. | Archieffoto Willemien Timmers (Foto: Willemien Timmers)

Feliciteer een geslaagde in de Oegstgeester Courant - stuur een foto in

Vanwege de coronacrisis zijn de centrale eindexamens dit jaar geschrapt en is op grond van de resultaten van de schoolexamens bepaald wie geslaagd is. De meeste middelbare scholieren weten inmiddels of ze hun diploma gehaald hebben. Op donderdag 4 juni organiseert het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) in afstemming met het ministerie van Onderwijs. Cultuur en Wetenschappen (OCW) een nationale dag waarop geslaagde scholieren hun vlag uit kunnen hangen.

De Oegstgeester Courant biedt ieder jaar familie en vrienden hun geslaagde (klein)kind/broer/zus/nicht/neef/vriend/vriendin in het zonnetje te zetten. Ook dit jaar.

Mail een foto van de geslaagde met daarbij maximaal twintig woorden tekst naar redactie@oegstgeestercourant.nl onder vermelding van GESLAAGD! Plaatsing is geheel gratis. Inzendingen voor de krant van 4 juni moeten uiterlijk maandag 1 juni om 16.00 uur in bezit van de redactie zijn.

LET OP: Bij de ingezonden foto's en teksten wordt ervan uit gegaan dat de gefotografeerde personen – of in het geval van minderjarigen hun ouders – toestemming geven voor publicatie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>