Bigband Oegstgeest geeft verrassingsoptreden bij Woongroep ’s Heerenloo | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De band wilde bewoners en verzorgers van 's Heerenloo in deze moeilijke tijd graag verblijden met een spontaan optreden.
De band wilde bewoners en verzorgers van 's Heerenloo in deze moeilijke tijd graag verblijden met een spontaan optreden. (Foto: )

Bigband Oegstgeest geeft verrassingsoptreden bij Woongroep ’s Heerenloo

Afgelopen zaterdag, 16 mei, hebben een aantal leden van Bigband Oegstgeest een verrassingsoptreden gegeven bij de cliënten en de verzorgers van de zorggroep van ’s Heerenloo aan de Jac P. Thijsselaan in Poelgeest.

Via deelname aan het 'Koren voor koren' project van het Fonds 1818 hebben de Bigband en de mensen van deze zorggroep elkaar een aantal jaar geleden leren kennen.

Het jaarlijkse optreden bij hen is altijd een feest, maar kan nu jammer genoeg niet doorgaan. Daarom wilde de band deze mensen in deze moeilijke tijd toch graag verblijden met een spontaan optreden.

Het weer werkte mee dus werden vanaf de inrit een aantal nummers gespeeld en kon er heerlijk in de tuin en vanaf verschillende balkons naar de muziek geluisterd worden.

Zowel voor het publiek als voor de muzikanten was het verrassingsoptreden een succes.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>