De lente laat zich niet stoppen | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De lammetjes in Henk Heemskerks weiland genieten van de voorjaarszon. | Foto Willemien Timmers
De lammetjes in Henk Heemskerks weiland genieten van de voorjaarszon. | Foto Willemien Timmers (Foto: Willemien Timmers)

De lente laat zich niet stoppen

Ondanks de steeds verdere verspreiding van het coronavirus en de daarbij behorende crisis gaat de natuur gewoon zijn gang.

Door de hoger wordende temperaturen schieten de voorjaarsbloemen op alle plaatsen de grond uit en zijn er overal jonge dieren te zien. In het weiland van Henk Heemskerk, zo ongeveer tussen de A44 en het Oegstgeester raadhuis, zijn zo goed als alle ooien inmiddels bevallen en dartelen de lammetjes vrolijk rond. Een heerlijk ontspannen gezicht in deze bizarre tijd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>