Een gratis berichtje in de krant! | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Verras opa, tante of zorgverlener met een lief berichtje in de Oegstgeester Courant!
Verras opa, tante of zorgverlener met een lief berichtje in de Oegstgeester Courant! (Foto: MV)

Een gratis berichtje in de krant!

Redactie • In een tijd waarin we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, wil de Oegstgeester Courant een handje helpen en oma's, opa's of andere dierbaren verrassen met een gratis berichtje met foto!

Wat gaan we doen? Volgende week komt er in de krant een speciale rubriek, hopelijk vol leuke foto's en lieve berichtjes, gericht aan de ouderen in onze gemeente. Of wil je een zorgverlener bedanken, die nu keihard aan het werk is? Dat kan natuurlijk ook!

Insturen

Hoe kun je meedoen? Schrijf een lief berichtje (maximaal 23 woorden) en stuur dat samen met een foto (minimaal 200 kb) naar redactie@oegstgeestercourant.nl. Volgende week plaatsen we de berichtjes in de krant. Indien het er teveel zijn, gaat plaatsing op volgorde van binnenkomst. Bij teveel berichten plaatsen we een week later (8 april) nog meer berichten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>