Treintje komt terug in het Mien Ruyspark | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Buurtbewoner Robbin Vieveen bij het vernielde speeltoestel. | Archief
Buurtbewoner Robbin Vieveen bij het vernielde speeltoestel. | Archief (Foto: Wil van Elk)

Treintje komt terug in het Mien Ruyspark

Op 8 december werd het speeltoestel in het Mien Ruyspark in Haaswijk in brand gestoken. Van het treintje, een locomotief met twee wagonnetjes, werd de locomotief volledig door de vlammen verwoest en de eerste wagon aangetast.

De leverancier van speeltoestellen van de gemeente heeft alles op alles gezet om de wagon en de locomotief voor de lente te leveren en dat is gelukt.

Aanstaande maandag, 30 maart, start de aannemer met de werkzaamheden in het Mien Ruyspark aan de Gerrit Rietveldlaan. Deze nemen ongeveer drie à vier dagen in beslag. Eerst wordt de ondergrond vervangen en daarna plaatsen de werklui de nieuwe wagon en de locomotief. 

Tijdens de werkzaamheden blijven de hekken staan zodat de aannemer veilig en op gepaste afstand zijn werk kan doen.

"We begrijpen dat het leuk is om een kijkje te nemen tijdens en na de werkzaamheden", laat de gemeente Oegstgeest weten. "Toch drukken wij iedereen op het hart om dat nu niet te doen. We moeten ons nu allemaal aan de Corona-maatregelen houden, hoe moeilijk dat ook is voor de ouders en de kindjes."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>