UPDATE: Restaurant China House 26 maart weer open voor afhalen | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Bij Restaurant China House kan weer afgehaald worden.
Bij Restaurant China House kan weer afgehaald worden. (Foto: Willemien Timmers)

UPDATE: Restaurant China House 26 maart weer open voor afhalen

"Sinds de sluiting kregen we dagelijks e-mails en telefoontjes of we niet eerder konden openen", laat Ka Lun Ip van restaurant China House aan de Ommevoort weten.

"We kregen zoveel reacties, dat we besloten hebben om te openen voor afhalen." 

Vanaf donderdag 26 maart is het restaurant geopend voor het afhalen van Chinese maaltijden. "Het kan zijn dat we nog niet alle gerechten kunnen maken vanwege leveringsproblemen van ingrediënten, maar we hebben genoeg keuze op de kaart," besluit een vastberaden restaurant-eigenaar.

Eerder liet Ka Lun Ip weten 'met pijn in zijn hart' de deuren in zijn geheel tot en met 6 april te sluiten. Nu kan er dus toch al eerder weer afgehaald worden.

www.chinahouse.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>