Afbeelding
Foto: pr

Lumen biedt steun aan mensen met psychische klachten en aandoeningen

Algemeen

Regio • Ook in de onzekere tijden rond het coronavirus bieden de ervaringsdeskundigen van Stichting Lumen Holland Rijnland steun aan mensen met psychische klachten en aandoeningen.

Door de corona-crisis is het sociale leven kleiner geworden. Fysieke afspraken gaat niet door en velen ervaren meer gevoelens van stress, angst en eenzaamheid. Lumen wil in de regio Leiden goed bereikbaar blijven voor psychische kwetsbare mensen.

Contact zoeken

Zoek je steun of ken je iemand die mentale hulp nodig heeft? Of heb je een andere vraag over psychische klachten? 

Het algemene informatieadres info@lumen-hollandrijnland.nl en wordt meerdere keren per dag gelezen. Het bericht wordt doorgestuurd naar de juiste persoon. Ook kun je een vraag of verzoek via onderstaand contactformulier sturen.

Via de telefoon

Het algemene nummer is momenteel niet bereikbaar. Maar je kunt contact zoeken met één van onze medewerkers. Ga naar www.lumen-hollandrijnland.nl/medewerkers


Via de website

Op www.lumen-hollandrijnland.nl/coronavirus  lees je meer over de ondersteuning die Lumen deze tijd kan bieden. Ook staan hier interessante websites en online initiatieven die tot steun kunnen zijn.

Uit de krant

Uit de krant