Dorpscentrum ook gesloten | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Dorpscentrum ook gesloten

Het coranavirus houdt Oegstgeest in zijn greep. Iedereen moet meedoen om het virus te beteugelen. Het Dorpscentrum doet mee. Het blijft tot nader order voor bijeenkomsten gesloten.

Voorzitter Pieter Hellinga licht toe, dat het bestuur dit besluit niet gemakkelijk heeft genomen. "Sociale Onthouding staat haaks op de missie en de bedoeling van het Dorpscentrum. Onder normale omstandigheden willen we mensen juist bij elkaar brengen. Maar nu is het nodig, dat iedereen meedoet om het virus te stoppen. Voor de gezondheid van iedereen, vrijwilligers en bezoekers."

Hellinga kan nog niet zeggen hoe lang het Centrum gesloten blijft. "Als het even kan gaan we weer open. Dat zijn we aan onze missie en het dorp verplicht."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>