Archieffoto
Archieffoto Foto: Astrid van der Valk

Afscheid pastoor Michel Hagen

Geloof & Religie

Op zondag 1 maart nam pastoor Michel Hagen afscheid van de parochie H. Augustinus (waaronder ook de H. Willibrordparochie in Oegstgeest valt). Sinds 2012 was hij pastoor/moderator van deze fusie-parochie. Daarvoor was hij pastoor van de drie Wassenaarse parochies. Op 15 januari was het precies 15 jaar geleden dat Mgr. Van Luyn sdb hem daar tot pastoor benoemde.

Vanaf 1 juni zal pastoor Hagen benoemd worden als lid van het pastoraal team van de parochiefederatie Rotterdam Rechter Maasoever (RRM). Als zodanig wordt hij tevens plebaan (verantwoordelijk voor pastoraat en liturgie) van de kathedrale kerk H.H. Laurentius en Elisabeth in Rotterdam.

Het afscheid van pastoor Michel Hagen vond plaats met een plechtige Eucharistieviering om 11.00 uur in de Sint Willibrorduskerk, Kerkstraat 77 in Wassenaar.

Installatie pastoor Rochus Franken

Op zondag 8 maart zal regiovicaris Lex van Deelen pastoor  Franken installeren als pastoor/moderator van de parochie H. Augustinus.

De installatie vindt plaats in een plechtige eucharistieviering om 11.00 uur in de H. Willibrordkerk aan de Rhijngeesterstraatweg in Oegstgeest. Daarna is er van 12.30-14.30 uur een welkomstreceptie in La France, naast de kerk.

Uit de krant

Uit de krant