Geweldige Soundmix op De Kring | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De Heksenkring won met hun vertolking van 'Als het avond is' van Suzan en Freek. | Foto Laurence Ghaye
De Heksenkring won met hun vertolking van 'Als het avond is' van Suzan en Freek. | Foto Laurence Ghaye

Geweldige Soundmix op De Kring

Op woensdag 19 februari vond op basisschool De Kring aan de Rembrandt van Rijnlaan de jaarlijkse soundmix plaats, dit jaar met het thema 'Chique de Friemel'.

Het niveau was ongekend hoog dit jaar, en liet de driekoppige jury bestaande uit Marihuela Belt, Mick van Etten en Willemien Timmers regelmatig van enthousiasme bij na van hun stoel vallen.

Winnaars aanwijzen was dan ook erg moeilijk. In de middenbouw won de Zonneweide met een prachtige kwetsbare uitvoering van het nummer 'Arcade' van Duncan Laurence door twee jongens.

De prijs voor de 'grote groep' in de middenbouw ging naar De Heksenkring met hun creatieve vertolking van 'Als het avond is' van Suzan en Freek.

In de bovenbouw won het liedje 'Wannabe' van de Spice Girls, uitgevoerd door een aantal meiden uit het Praathuis. Als grote groep won De Zevensprong met een sprankelende versie van 'Don't worry - be happy.'.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>