Enkele bomen omgewaaid in Oegstgeest door storm Ellen | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Het was een klus om achttien meter hoge boom te ruimen.
Het was een klus om achttien meter hoge boom te ruimen. (Foto's: Jos Dijkstra)

Enkele bomen omgewaaid in Oegstgeest door storm Ellen

In tegenstelling tot de schade van de storm op 9 februari hoefde de Vrijwillige Brandweer Oegstgeest niet veel te doen aan stormschade door de harde wind die Oegstgeest teisterde. Het KNMI had de code geel afgegeven.

In het Bos van Rhijngeest ruimden de brandweerlieden op 23 februari een omgewaaide boom op die een pad versperde. Die klus was snel geregeld. Maar eerder op 16 februari hadden ze aan de Rhijngeesterstraatweg vier uur werk aan het opruimen van een naaldboom van achttien meter hoog.

Op 22 februari legden de brandweerlieden dakpannen recht op het dak van een woning aan de President Kennedylaan om erger te voorkomen.

In de regio zorgde de harde wind van zondag voor meer problemen. Op de Schubertlaan in Leiden waaide het dak van een appartementencomplex en in Sassenheim aan de Narcissenlaan kwam een deel van een gevel naar beneden.

(Wil van Elk)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>