Kunstexpositie bij 'Broedplaats' Haarlemmerstraatweg | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Kunstexpositie bij 'Broedplaats' Haarlemmerstraatweg

Op zaterdag 22 februari, van 11.00 tot 16.00 uur, is er in de Broedplaats in Oegstgeest een expositie over het thema 'Rood'. Deze expositie toont kunstwerken van Wim Kuin en Douwe Kinkel. Kom langs en ontmoet de kunstenaars.

De studenten van de Kunstacademie Haarlem Leiden startten in januari een 'broedplaats'; een open atelier op de zaterdag. Een aantal van hen werken daar en zij laten ook hun werk zien.

De Broedplaats is te vinden aan de Haarlemmerstraatweg 8a in Oegstgeest. (Naast het Groene Kerkje, op de plek waar vroeger Van Nieuwland Tuinen gevestigd was.) Zij zal tot eind mei op elke zaterdag geopend zijn. Elke maand worden er nieuwe kunstwerken van studenten geëxposeerd.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>