Afbeelding

Hoe ziet onze samenleving er in 2030 uit?

Politiek

De wereld om ons heen staat niet stil; velen voelen dat bepaalde vanzelfsprekendheden niet langer vanzelfsprekend zijn. Hoe ziet onze samenleving er in 2030 uit? Een belangrijke vraag aan het begin van dit nieuwe decennium. En een vraag waar juist de politiek antwoord op moet geven. Door het Wetenschappelijk Instituut van het CDA is daarom het rapport 'Zij aan zij' gepubliceerd, waarin een hoopvolle visie centraal staat. Deze is te vinden op www.cda.nl/zij-aan-zij/.

De CDA-afdelingen van Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp, Zoeterwoude én Katwijk organiseren een regionale discussieavond naar aanleiding van dit rapport. Deze vindt op 26 februari vanaf 20.00 uur (inloop 19.30 uur) plaats in het Dorpscentrum van Oegstgeest. Pieter Jan Dijkman, directeur van het Wetenschappelijk Instituut zal de avond inleiden, waarna er alle ruimte is om met elkaar van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren. Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn. 

Datum: 26 februari  Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur (inloop 19.30 uur) Locatie: Dorpscentrum Oegstgeest, Lijtweg 9, Oegstgeest (met gratis parkeermogelijkheid).

Kosten: vrijwillige bijdrage

Uit de krant

Uit de krant