Wat angst ons kan leren | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Wat angst ons kan leren

De 'Werkkring' van de VVAO Leiden en omgeving (vereniging van vrouwen met een hogere opleiding) organiseert een bijeenkomst voor leden en andere belangstellende vrouwen.

De 'werkkring' is een groep van 14 vrouwen, die willen blijven ontwikkelen. We wisselen ervaringen uit over werk, delen expertise en contacten en we motiveren elkaar. Wat aan de orde komt bepalen we samen. We nodigen spreeksters uit en gaan met elkaar in gesprek. Negen keer per jaar komen we bijeen. De werkkring heeft ruimte voor nieuwe leden.

Deze avond gaan we met elkaar in gesprek na het zien van een TED Talk over angst. We denken vaak dat angsten een teken van zwakte zijn. De spreekster in deze TED talk betoogt dat angsten ook heel nuttig kunnen zijn. De grote kunst is om te onderscheiden welke angsten nuttig zijn en welke schadelijk of beperkend.

De keuze naar welke angst je luistert, bepaalt vaak het verschil tussen mislukking en succes en soms zelfs tussen leven en dood.

Datumwoensdag 8 januari 20.00 - 22.00 uur V.a.19.45 inloop en drankje

Locatie: Oegstgeest

Begeleider: Alies Snijders, docent

Toegang gratis. Van tevoren aanmelden via leiden@vvao.nl

Het aantal plaatsen is beperkt.

Kijk voor meer informatie over de afdeling Leiden van de VVAO op https://www.vvao.nl/afdelingen/afdeling/?name=Leiden

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>