Karen Rueb in bestuur Dorpsmarketing Oegstgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Karen Rueb in bestuur Dorpsmarketing Oegstgeest

Foto: Wil van Elk

Karen Rueb - Braakman is per 1 januari 2020 toegetreden tot het bestuur van de Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest. Zij volgt daarin Mark Cremers op, die binnen het bestuur de rol van secretaris vervulde.
Mark Cremers was een van de pleitbezorgers van de Stichting Dorpsmarketing Oegstgeest en als voorzitter van het Platform Voor Ondernemers Oegstgeest (PVOO) in 2017 ook een van de oprichters.
Met de benoeming van Karen Rueb, advocaat bij RWV en al tien jaar bestuurslid is van het PVOO, wordt de goede samenwerking tussen Dorpsmarketing Oegstgeest en het PVOO herbevestigd. Karen Rueb voegt juridische kennis toe aan het bestuur, waarin zij de rol van secretaris op zich zal nemen.


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>