Logo oegstgeestercourant.nl
Het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van Galapagos wordt een eyecatcher en zal zich nadrukkelijk presenteren aan de A44 met een spectaculair atrium. | Bron Provast
Het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van Galapagos wordt een eyecatcher en zal zich nadrukkelijk presenteren aan de A44 met een spectaculair atrium. | Bron Provast (Foto: Credits Provast)

Hoofdkantoor Galapagos in Oegstgeest

Op het Leiden Bio Science Park, op Oegstgeester grondgebied naast Avery Dennisson, ontwikkelt Provast het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor voor Galapagos. Het kantoor omvat circa 17.000 m² kantoor- en laboratoriumruimte. Galapagos zal het gebouw in het tweede kwartaal van 2021 gaan gebruiken. Het ontwerp is van de hand van OZ Architects en kenmerkt zich door een moderne uitstraling en grote transparantie.

Galapagos is een beursgenoteerd biotechnologiebedrijf in de klinische fase, gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen, gericht op ziekten waarvoor nog grote medische noden bestaan. Hun ambitie is om uit te groeien tot een volledig geïntegreerd biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe medicijnen die het leven van mensen verbeteren.

Meer berichten