Mantelzorgers krijgen waardering | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Wethouder Jan Nieuwenhuis samen met leerlingen van het Wellant college, docente Ria Hoogendoorn, Tijs Yesilkagit (Fietskruideniers) en Sandra Poel (Eva).
Wethouder Jan Nieuwenhuis samen met leerlingen van het Wellant college, docente Ria Hoogendoorn, Tijs Yesilkagit (Fietskruideniers) en Sandra Poel (Eva).

Mantelzorgers krijgen waardering

10 november is de landelijke dag van de mantelzorg. In Oegst­geest wordt deze op donderdag 7 donderdag gevierd met een koffieconcert met lekkers in de Paulus.

Deze week worden er ook 174 bloemstukken rondgebracht. Deze bloemstukken reikt de gemeente uit als blijk van waardering aan de mantelzorgers in Oegstgeest. Eva, het Wellant college en de fietskruideniers werkten hiervoor weer nauw samen.

Mantelzorgers konden zich het hele jaar aanmelden voor de mantelzorgwaardering bij Stichting Eva. Het Wellant college en vooral Ria Hoogendoorn verzorgt al voor het derde jaar de productie van de bloemstukken. Samen met leerlingen worden deze in een week gemaakt. Elke dag wordt een gedeelte gemaakt en elke middag wordt een deel rondgebracht en persoonlijk bij de mantelzorgers afgeleverd door de jongeren van de Fietskruideniers. Maandag 4 november waren de eerste bloemstukken klaar. Wethouder Jan Nieuwenhuis ging op bezoek.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>