Feestelijke aftrap Nederland Leest op Kasteel Oud-Poelgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Aan het eind van de sfeervolle bijeenkomst overhandigden Hans Portengen en Emile Jaensch een eerste exemplaar van het Nederland Leest-boek 'Winterbloei' van Jan Wolkers aan Ronald Giphart en Onno Blom.
Aan het eind van de sfeervolle bijeenkomst overhandigden Hans Portengen en Emile Jaensch een eerste exemplaar van het Nederland Leest-boek 'Winterbloei' van Jan Wolkers aan Ronald Giphart en Onno Blom. (Foto's Willemien Timmers)

Feestelijke aftrap Nederland Leest op Kasteel Oud-Poelgeest

Op donderdag 31 oktober vond op Kasteel Oud Poelgeest de feestelijke aftrap plaats van de campagne 'Nederland Leest' van het CPNB.


Nadat een aantal enthousiastelingen een stevige Wolkerswandeling hadden gelopen, stroomde om 17.00 uur het kasteel vol met schrijvers, liefhebbers van goede boeken en andere Oegstgeestenaren

Na het welkom van burgemeester Emile Jaensch, namen de directeur van het CPNB, Eveline Aandekerk, Hans Portengen (directeur Bibliotheek Bollenstreek), schrijver Ronald Giphart en tenslotte Onno Blom het woord. Allen beschreven de positieve invloed van boeken en lezen, en pleitten ervoor er energie in te steken ook de volgende generaties aan het lezen te krijgen.
Aan het eind van de sfeervolle bijeenkomst overhandigden Portengen en Jaensch een eerste exemplaar van het Nederland Leest-boek 'Winterbloei' van Jan Wolkers aan Ronald Giphart en Onno Blom.

Lees meer in de Oegstgeester Courant van woensdag 6 november
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>