Sieradenverkoop voor De Paulus | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Sieradenverkoop voor De Paulus

Langzamerhand een bekende verschijning; sieraden van glas. De Oegstgeester dames weten de weg te vinden naar Cobi Vink-Stephan. Zij maakt sieraden waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Cultuurhuis de Paulus. Op vrijdagmiddag 1 november van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdagochtend 10.00 tot 13.00 uur staan de deuren open van het atelier/woonhuis Hendrik Kraemerpark 15.

Iedereen is van harte welkom op deze smaakvolle kunstzinnige plek om de halssieraden te bekijken en eventueel te kopen (rond de 25 euro) en neem vooral vriendinnen mee dan wordt het een gezellige tijdsbesteding met een kopje koffie in de hand.
Ook kan Cobi Vink, als het niet al te druk is, in haar atelier uitleggen hoe deze handgemaakte kralen bij hoge temperatuur in de vlam gemaakt worden. Glas is een klein wonder als je alle kleuren en soorten ziet: transparant, opaal of ondoorzichtig glas. De techniek van versieren is schier eindeloos: met stippen, dunne draadjes glas, met koper, goud en zilver. Nadat de kralen in een speciale glasoven gestabiliseerd zijn, liggen ze klaar voor een bijzonder sieraad.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>