Afbeelding

LOHC neemt drie punten mee naar huis

Zondag stond voor LOHC de lastige uitwedstrijd bij Gooische op het programma. Na een spannende pot trok LOHC uiteindelijk aan het langste eind en nam de drie punten mee naar Oegstgeest.

Na een 0-2 voorsprong, door twee goals van de Pakistaanse LOHC-spits Arslan Qabir, kwam Gooische vlak voor rust terug tot 2-2.

In de tweede helft ging de wedstrijd op en neer, met ook een aantal corners voor Gooische. Deze werden goed gestopt en hierna kon LOHC uitlopen door middel van twee goals uit de strafcorner. Bob van Brussel wist hoog in het net raak te pushen en Jesse Webbers wist een rebound van een uitspeelcorner te scoren.

Hiermee werd de eindstand bepaald op 2-4 en wist LOHC een belangrijke overwinning te boeken.

Dit weekend speelt LOHC de thuiswedstrijd tegen Groningen en hoopt op veel support langs de lijn.