Nieuwe gemeentesecretaris voor Oegstgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Jeffrey Versluis
Jeffrey Versluis

Nieuwe gemeentesecretaris voor Oegstgeest

Vanaf 1 december 2019 is Jeffrey Versluis de nieuwe gemeentesecretaris van Oegstgeest.

Na vertrek van Harro Leegstra per 1 juni 2019 heeft Wilma Huininga, directeur Bestuur en Concernondersteuning bij gemeente Oegstgeest, de functie tijdelijk waargenomen.

Jeffrey Versluis, 41 jaar oud, is op dit moment werkzaam als concernmanager bedrijfsvoering bij de gemeente Waddinxveen. Ook is hij daar loco-secretaris. Hij heeft veel ervaring binnen zowel gemeenten als het bedrijfsleven.


Burgemeester Emile Jaensch: "Jeffrey Versluis is enthousiast en gaat met veel energie aan de slag in Oegstgeest. Ik was verheugd over het feit dat er maar liefst 39 kandidaten reageerden die voor Oegstgeest hadden gekozen. Er zaten veel goede kandidaten bij, waardoor we een behoorlijke afweging konden maken. Ik ben erg blij met onze keuze voor Jeffrey Versluis."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>