Logo oegstgeestercourant.nl
Foto:

Sander Aarts bij de Rijnlandse boekhandel!

Op maandag 14 oktober kan men bij de Rijnlandse ons in de winkel komen luisteren naar Sander Aarts (1979), die 16 jaar onderdeel en teamleider was van de Special Forces. Hij vertelt over zijn ervaringen naar aanleiding van zijn boek 'Niet te breken'. Aanvang 20.00, toegang 5 euro. Reserveer een plek.

Een geharde militair helpt je met je persoonlijke ontwikkeling – sta sterker in het leven door zijn lessen, opgedaan in het heetst van de strijd

Hij had de mooiste baan, de ultieme jongensdroom: teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen. Een James Bond-film maar dan echt. Na een succesvolle carrière van zestien jaar vertelt Sander Aarts, de best getrainde militair van Nederland, wat hij allemaal heeft meegemaakt én wat hij daarvan heeft geleerd.

Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken en in Niet te breken deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Zo kun je lezen over bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet en krijg je tegelijkertijd waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of hoe je beter kunt reageren op angst, dit boek inspireert je om je prestaties te verbeteren, op ieder gebied.
Sander Aarts (1979) heeft de zwaarste militaire opleidingen in Nederland voltooid. Hij heeft zestien jaar lang aaneengesloten operationeel gediend bij de Special Forces en is voor zijn verdiensten benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau. Hij richtte in 2017 na zijn eervol ontslag de Unbreakable Academy op en geeft trainingen persoonlijke groei en teamontwikkeling.

Meer berichten