Schaakclub is terug in Oegstgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De schakers voelen zich thuis in Oegstgeest.
De schakers voelen zich thuis in Oegstgeest. (Foto: Wil van Elk)

Schaakclub is terug in Oegstgeest

Jubileum n Alsof ze nooit zijn weggeweest uit Oegstgeest, zo vanzelfsprekend schuiven de schakers aan tafel op 19 september tegenover hun tegenstander met een bord vol schaakstukken tussen hen in.

Het denksportcentrum in Leiden aan het Diamantplein ging dicht, waar de club terecht kon na de sloop van De Roode Leeuw aan de Dorpsstraat in Oegstgeest, dus moesten ze weer op zoek naar vervangende ruimte. De Schaakclub Oegstgeest '80 vond een geschikte ruimte in de K&O-zaal bij de bibliotheek.

Volgend jaar bestaat de club veertig jaar. "Er is echter geen geld voor een jubileumfeest", vertelt voorzitter Ed Noordijk. Bestuurslid Ed Wagemans: "We hebben nu dertig leden, we hopen dat er meer komen nu we weer in Oegstgeest zijn".

Op de vaste speelavond, op donderdag, waren 21 leden aanwezig. Een van hen moest dus toekijken. (WvE)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>