Nieuwe lokalen voor de GDT | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
De nieuwe, tijdelijke schoollokalen werden door wethouder Matthijs Huizing feestelijk geopend.
De nieuwe, tijdelijke schoollokalen werden door wethouder Matthijs Huizing feestelijk geopend. (Foto: Christine Seckel)

Nieuwe lokalen voor de GDT

Op maandagmorgen 2 september hebben leraren, leerlingen en ouders van de Gevers Deutz Terweeschool gezamenlijk het nieuwe schooljaar 2019/2020 geopend.

Op het achterplein, grenzend aan de Juffermanssstraat, zijn er twee nieuwe units geplaatst om de school wat meer ruimte te geven. Deze tijdelijke schoollokalen werden door Matthijs Huizing, wethouder van onderwijs, feestelijk geopend.

Begin dit jaar was er veel om de extra lokalen te doen, en was zelfs het plan om twee groepen in het Duinzigt-college onder te brengen. Ondanks de extra kosten ging de gemeenteraad uiteindelijk akkoord met het plaatsen van de noodlokalen op het terrein van de GDT.


Over een paar weken komen er voor de units nieuwe struiken te staan, zodat het aangezicht vanaf de straat weer groener wordt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>