Muziek op Schoot in de zomer | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl

Muziek op Schoot in de zomer

Ook in de zomer kunnen (groot)ouders leuke muziekactiviteiten volgen met hun kleintje bij De Mirtetak. Er is een speciale zomercursus van vier zaterdagen gestart. Deze is begonnen op zaterdag 10 augustus op de locatie Sunterra, Clusiushof 7 in Oegstgeest.

Er zijn bij de Mirtetak verschillende leeftijdsgroepen vanaf 1 jaar tot 6 jaar.

'We vieren de zomer met muziek'

"We vieren de zomer met muzikale activiteiten rond emmertjes en schepjes, ballonnen, bellenblazen, zee, zomerklanken en nog veel meer. We zingen en dansen, spelen op instrumentjes en doen leuke luisterspelletjes", vertelt Lieneke Schotanus.
Voor de kleuters is er iedere week een ander thema. Zoals: Kikker in de zomer, de mooiste vis van de zee, Rupsje Nooitgenoeg en Spelen met klank.

Er zijn meer zomerworkshops bij De Mirtetak: op de boerderij, in de bieb Voorschoten en in de stad.

www.mirtetak.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>