Magic Circus deze week in Oegstgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Daragh Merrit, een van de artiesten van het Magic Circus.
Daragh Merrit, een van de artiesten van het Magic Circus. (Foto: Piet-Hein Out)

Magic Circus deze week in Oegstgeest

Het gaat goed met Magic Circus, het Nederlands Stadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Deze zomer verschijnt het circus van vrijdag 23 tot en met maandag 26 augustus in Oegstgeest aan de Lijtweg bij Winkelcentrum Lange Voort.

Zodra je de wereld van Magic Circus betreedt, beleef je vanalles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, verrassende gevederde vrienden, de spin Anansi, een acrobaat die eerst geplukt wordt en daarna op de fles gaat, een serious battle met hoelahoeps en zelfs een Las Vegas Showgirl. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, poëtische momenten en echt leuke komieken.

Voorverkoop

De voorverkoop loopt via www.magic-circus.nl tot 120 minuten voor iedere show. Daarna zijn kaarten uitsluitend verkrijgbaar aan de circuskassa vanaf 60 minuten voor een show. Entreeprijzen vanaf slechts €12,-. Met de online kortingscode KINDGRATIS kan er voor de rangen Stoelen of Fronttribune een volwasseneticket met een gratis kinderkaartje besteld worden in de voorverkoop. Deze actie is niet te combineren met andere acties of kortingen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>