Afbeelding

Sophie Timmers fietst voor Make A Wish

Algemeen

Sophie Timmers zet zich als fanatieke en goed getrainde sportster in voor kinderen die terminaal ziek zijn. Ze fietst op 31 juli van Amsterdam naar Waimes, het hoogste punt van België. Het geld dat ze inzamelt gaat naar Make A Wish Nederland.

Sophie Timmers heeft ervaring met lange fietstochten van honderdvijftig kilometer per dag en ook haar voorbereiding heeft ze goed voor elkaar: "Ik heb een goede fiets en uitrusting en heb overnachtingen tussendoor geregeld. Met in totaal zes keer honderd kilometer fietsen wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor Make A Wish Nederland.

Ik wil mij graag voor deze organisatie inzetten omdat ik het heel mooi vind dat ze de allerliefste wens van terminale kinderen in vervulling brengen. Ik ben gelukkig kerngezond, maar als ik terminaal was en zo'n mooie kans zou krijgen zou ik heel erg blij zijn!".

Ondersteunen

Sophie Timmers ondersteunen kan op Internet via haar actiepagina bij https://makeawishnederland.org/actie/1331/klein-dagelijks-geluk.

Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen ze door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen. www.makeawishnederland.org

(Wil van Elk)

Sophie Timmers fietst voor Make A Wish Nederland. | Eigen foto
Sophie Timmers fietst voor Make A Wish Nederland. | Eigen foto

Uit de krant

Uit de krant