Zomerfeest Van Wijckerslooth | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
Dieneke Bos, Anneke Langenberg en Riet Werkhoven zijn maar liefst vijfentwintig jaar vrijwilliger bij Van Wijckerslooth. Truus de Haas, Mary de Jongh, Lia Terstegen, Anna Poel en Nita Wandschneider zijn dit al twaalf en een half jaar. (De dames staan niet op volgorde van benoemen.)
Dieneke Bos, Anneke Langenberg en Riet Werkhoven zijn maar liefst vijfentwintig jaar vrijwilliger bij Van Wijckerslooth. Truus de Haas, Mary de Jongh, Lia Terstegen, Anna Poel en Nita Wandschneider zijn dit al twaalf en een half jaar. (De dames staan niet op volgorde van benoemen.) (Foto: Wil van Elk)

Zomerfeest Van Wijckerslooth

Vrijwilligers genieten van verwenmiddag met heerlijk buffet

De vrijwilligers van Van Wijckerslooth vierden donderdag 11 juli een gezellig Zomerfeest. De aanwezige honderddertig vrijwilligers werden verrast met een buffet van salades, fruit, vlees en vis van de barbecue en een uitgebreid toetjesbuffet. Paul Sellers verzorgde de muzikale omlijsting.


Er was aandacht voor de jubilarissen, dit jaar maar liefst vijftien. Een vrijwilliger is veertig jaar actief, vier vrijwilligers vijfentwintig jaar en tien vrijwilligers twaalf en een half jaar. Tijdens het feest werden de acht aanwezige jubilarissen naar voren geroepen en zij kregen een bos bloemen en een cadeau overhandigd.

Dieneke Bos, Anneke Langenberg en Riet Werkhoven zijn maar liefst vijfentwintig jaar vrijwilliger bij Van Wijckerslooth. Truus de Haas, Mary de Jongh, Lia Terstegen, Anna Poel en Nita Wandschneider zijn dit al twaalf en een half jaar. Zij werden toegejuicht door een zaal vol enthousiaste vrijwilligers. De verhinderde negen vrijwilligers worden op een later tijdstip in het zonnetje gezet.

In het midden van de zaal stond een langgerekt heerlijk gevuld buffet al klaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>