Gezellige Franse avond in Poelgeest | Oegstgeester Courant
Logo oegstgeestercourant.nl
In het bastion werd gestreden om de winst.
In het bastion werd gestreden om de winst. (Foto: Willemien Timmers)

Gezellige Franse avond in Poelgeest

Een aantal Frankrijk-liefhebbers organiseerde afgelopen week op woensdagavond weer een gezellige 'Franse avond' in het Vroege Vogelspark in Poelgeest.

Vanaf 19.00 uur stonden er Franse hapjes en drankjes klaar in 'het vierkant' ook wel het 'bastion' genoemd. De ondergrond daar leent zich prima voor een gezellig partijtje jeu de boules. Er werd fanatiek voor de winst gestreden, ook door de aanwezige kinderen, die het houten Kubb-spel speelden.

Winnaars

Na een behoorlijk aantal ronden werden vlak voor de aanvang van de voetbalwedstrijd van de Nederlandse dames de winnaars bekend: Koos Kortekaas en Jane Ravestein waren duidelijk de besten. Deze Poelgeestenaren ontvingen als hoofdprijs een mooie fles wijn gesponsord door de Superrr. Ook ontvingen zij de Poelgeest-trofee: de jeu de boules-wisselbeker.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225563&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225561&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=oegstgeestercourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=234" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>